top of page

DRONEBEELDEN

EEN EXTRA PERSPECTIEF OP JULLIE DAG!

In steeds meer video's en films zie je het: dronebeelden. Super spectaculair! Ook voor jullie film kan ik op locatie dronebeelden maken.

Wat zo tof is aan de dronebeelden is dat het een heel ander perspectief biedt op jullie dag. Een perspectief die jullie, nog jullie gasten kunnen zien. Dit perspectief vanuit de lucht zie je dus alleen maar tijdens de film.

Vooral als jullie een bijzondere locatie kiezen voor jullie bruiloft zoals een kasteeltje, een fort of een locatie aan het water, dan zie je pas hoe mooi en groot jullie locatie is. Uiteraard maak ik deze opnamen al lang voordat de gasten aanwezig zijn, dus niemand heeft last van een rondvliegende drone.

Ook tijdens de fotoshoot maak ik er graag gebruik van. Die lange sleep van je trouwjurk is namelijk pas echt goed zichtbaar vanuit de lucht. 

Dronebeelden zijn een mooie toevoeging voor jullie film en het kost jullie gelukkig niets extra.

WEERSOMSTANDIGHEDEN EN HET GEBRUIK VAN DE DRONE

Naast alle regels omtrent het gebruik van een drone heb je ook nog te maken met de weersomstandigheden. Zo mag het niet te hard waaien en het moet droog zijn. Het kan dus zo zijn dat op jullie dag het weer verantwoordelijk is voor het feit dat er niet gevlogen kan worden met de drone.

bottom of page