Willen jullie dat de foto's en de film naadloos op elkaar aansluiten, dan is de combi met Patrick  ideaal. 
We houden beiden van natuurlijk/kleurrijk beeld, dus jullie foto's en film zijn een mooi geheel.

Een ander groot voordeel is dat wij heel erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor staan wij (bijna) nooit bij elkaar in beeld en verpesten we dus niet een shot van de ander.

Je moet er niet aan denken dat de een bij een mooi/belangrijk moment bij de ander in beeld staat.

RENE VAN DE VEERDONK DOORZICHTIG WIT.png

Als ervaren DJ mengt René van de Veerdonk de laatste hits moeiteloos met zomerse latin-klanken. Herkenbaarheid en energie zijn de toverwoorden in zijn show. 

Zijn visie op een avondvullende beleving is uitgegroeid tot een complete show waarin het publiek centraal staat waarbij hij ieder feest of event tot een hoogtepunt weet te brengen. Het dak vliegt er af. Hij weet echt al uw gasten te enthousiasmeren. René van de Veerdonk heeft een jarenlange ervaring en is een internationale bruiloft DJ en wordt geregeld gevraagd op grote en kleine events.

Met zijn energieke houding, dynamische muziekkeuze en zijn aanmoedigende mc talenten zorgen voor een onvergetelijke avond. Kenmerkend aan zijn draaien zijn de afwisselende muziekstijlen, de toegankelijke mixen en zorgvuldig getimede overgangen.

René is breed inzetbaar van bedrijfsfeest tot huwelijksfeest. Uiteraard staat hij altijd open voor uw muzikale wensen en verzoekjes.

Instagram-11.jpg

Ja, ik wil! 

 

Dit zijn de woorden die jullie op de belangrijkste dag van  jullie leven tegen elkaar zullen gaan zeggen. 

Een dag die niet alleen de belangrijkste, maar ook één van  de mooiste van jullie leven moet worden. Reden genoeg  om zorgvuldig op zoek te gaan naar alle ingrediënten die  daarvoor nodig zijn. Welke locatie? Wat trek ik aan?

Nemen we een fotograaf? Maar vooral ook: wie willen we als trouwambtenaar of ceremoniespreker? 

 

Mag ik… jullie trouwen! 

Als BABS en trouwambtenaar vervul ik misschien wel één  van de mooiste rollen tijdens de huwelijksceremonie en ik  neem jullie graag mee op dit pad vol avontuur. 

WWW.AGNESTROUWT.NL