Bruiloft italie

Willen jullie dat de foto's en de film naadloos op elkaar aansluiten, dan is de combi met Patrick  ideaal. 
We houden beiden van natuurlijk/kleurrijk beeld, dus jullie foto's en film zijn een mooi geheel.

Een ander groot voordeel is dat wij heel erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor staan wij (bijna) nooit bij elkaar in beeld en verpesten we dus niet een shot van de ander.

Je moet er niet aan denken dat de een bij een mooi/belangrijk moment bij de ander in beeld staat.

Van Allround DJ Service kunnen jullie verwachten dat ze jullie wensen draaien, de voetjes van de vloer krijgen en een geweldige lichtshow meenemen. DJ’s die niet constant door de microfoon staan te praten, maar die wel genoeg van zich laten horen om er een swingend feest van te maken. Liedjes worden zeer professioneel aan elkaar gemixt en vooraf krijgen jullie via een verzoekjesportal en telefonisch contact de mogelijkheid om al jullie wensen tot in de puntjes te bespreken.

Onze samenwerking met Allround DJ Service heeft daarbij voordelen voor jullie.


BOEKEN JULLIE ONS SAMEN DAN KRIJGEN JULLIE:   

GRATIS   L O V E   LETTERS (t.w.v. 150,-) op jullie dag!

EN

GRATIS SAME DAY EDIT (t.w.v. 225,- euro), dit is een film die al op jullie dag zelf wordt afgespeeld. Erg leuk om deze af te spelen wanneer de avondgasten er zijn, dan zien zij gelijk hoe jullie dag er uit zag en hoe mooi jullie dag wel niet was!

Ambtenaar trouwen Agnes trouwt

Ja, ik wil! 

 

Dit zijn de woorden die jullie op de belangrijkste dag van  jullie leven tegen elkaar zullen gaan zeggen. 

Een dag die niet alleen de belangrijkste, maar ook één van  de mooiste van jullie leven moet worden. Reden genoeg  om zorgvuldig op zoek te gaan naar alle ingrediënten die  daarvoor nodig zijn. Welke locatie? Wat trek ik aan?

Nemen we een fotograaf? Maar vooral ook: wie willen we als trouwambtenaar of ceremoniespreker? 

 

Mag ik… jullie trouwen! 

Als BABS en trouwambtenaar vervul ik misschien wel één  van de mooiste rollen tijdens de huwelijksceremonie en ik  neem jullie graag mee op dit pad vol avontuur. 

WWW.AGNESTROUWT.NL