top of page
T&H_Bruiloft_798.jpg

OVER MIJ

VIDEOGRAAF. FILMMAKER. STORYTELLER

1e3e3314-ab5a-43e3-92c7-9259b8850825.JPG

David de Rijcke
Eigenaar
Videograaf
Editor

Camera’s, beeld en geluid. Eigenlijk is bij mij de fascinatie ontstaan voor het filmen toen de iPhone 4 op de markt kwam. 

Dit was de eerste telefoon waar je, voor die tijd, best wel goed mee kon filmen. De eerste vakantie film was daardoor snel een feit. Na de eerste kwam een tweede, een derde en een vierde. Het materiaal waarmee gefilmd werd moest steeds geüpgraded worden: van iPhone naar camera, van camera naar professionele camera en uiteindelijk zelfs een drone. 

 

Uiteraard ben ik niet van de een op de andere dag fulltime bruiloft videograaf geworden. De eerste bruiloft was binnen de familie sfeer, iedereen was zo enthousiast over de video; ‘je moet er echt wat mee gaan doen’ werd er gezegd. 

 

Zo is de bal gaan rollen en doe ik nu jaarlijks rond de 40-50 bruiloften. Ik mag mezelf echt bizar gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn werk heb weten te maken. De combinatie van het werken met: de camera’s, de drone, geluidsapparatuur, lenzen, gadgets en de techniek met het editen maakt dit voor mij absoluut de perfecte baan!

 

In 2015 heb ik mijn ontzettend lieve en mooie vriendin Thara ontmoet en sinds 2016 wonen wij samen in het centrum van het moderne Rotterdam. In 2017 hebben we ons gezinnetje uitgebreid met twee harige kleine rakkers in de vorm van twee katten. Eigenwijs, lief en ontzettend veel haren, maar het is het meer dan waard.


Uiteraard vertel ik jullie graag meer over mezelf, mijn werkwijze en motivatie tijdens een kennismakingsgesprek. Maar stiekem ben ik nog meer benieuwd naar jullie verhalen en hoe jullie de trouwdag voor ogen hebben!

David

OVER ROBIN

Profielfoto Robin

Robin Houniet
Videograaf 

Al van jongs af aan was ik veel bezig met media. Met mijn vrienden filmden wij onszelf en monteerde wij dit in Windows Movie Maker. Jaren later is dit uitgegroeid tot een heuse passie en mag ik filmen en editen mijn werk noemen.

Naast mijn studie Creative Business maak ik films van evenementen en bedrijven. Het proces van zo'n film maken geeft me altijd enorm veel energie, ook als de dagen 12 uur of langer zijn.

 

Het is altijd een eer om voor een stel de belangrijkste dag van hun leven op de perfecte manier vast te leggen. Zo blijven het gevoel en de herinneringen voor eeuwig bewaard voor hen om later op terug te kijken

 

Robin

bottom of page