T&H_Bruiloft_798.jpg

OVER MIJ

Videograaf. Filmmaker. Storyteller. 
Profiel foto david

David de Rijcke
Eigenaar, videograaf en editor

Mijn allereerste bruiloft was binnen de familie. De broer van mijn vriendin ging trouwen. Videografen zijn niet goedkoop en trouwen was al duur. Omdat ik al travelvideo's maakte vroeg hij of ik zijn bruiloft wellicht zou willen filmen. 

Zo is het begonnen en hierna volgden vele andere bruiloften. Het is zo ontzettend uitdagend om een bruiloft te filmen , mensen hebben werkelijk geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Misschien is dat wel de reden dat dit vak voor mij is gemaakt. Geluidsapperatuur, microfoons, camera gear, lampen/licht, stabilisers en drones; te veel gadgets om op te noemen. De combinatie van het werken met al die apparatuur, mensen en het gebruiken van mijn creativiteit is voor mij de perfecte baan.

Ik woon in het centrum van het moderne Rotterdam, hier woon ik samen met mijn vriendin en onze twee katten. Modern is ook de filmstijl die ik nastreef, clean, minimalistisch en strakke overgangen.

Uiteraard vertel ik jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze tijdens het kennismakingsgesprek. Maar ik ben nog meer benieuwd naar jullie verhalen en hoe jullie je trouwdag voor ogen hebben!

OVER ROBIN

Profielfoto Robin

Robin Houniet

Videograaf 

Al van jongs af aan was ik veel bezig met media. Met mijn vrienden filmden wij onszelf en monteerde wij dit in Windows Movie Maker. Jaren later is dit uitgegroeid tot een heuse passie en mag ik filmen en editen mijn werk noemen.

Naast mijn studie Creative Business maak ik films van evenementen en bedrijven. Het proces van zo'n film maken geeft me altijd enorm veel energie, ook als de dagen 12 uur of langer zijn.

 

Het is altijd een eer om voor een stel de belangrijkste dag van hun leven op de perfecte manier vast te leggen. Zo blijven het gevoel en de herinneringen voor eeuwig bewaard voor hen om later op terug te kijken

 

Robin