JULLIE BRUILOFT!

JULLIE GASTEN. JULLIE JA WOORD. JULLIE VERHAAL.

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie dag omzetten in bewegend beeld is wat ik het liefst doe. 

De stijl die ik heb probeer ik zo goed mogelijk aan te passen aan jullie dag. Mijn stijl van filmen en bewerken laat je de dag herbeleven, alle kleine details die jullie zelf niet hebben gezien of die jullie niet hebben opgemerkt. De lach van die beste vriendin, de traan van één van de ouders, het zijn deze kleine momenten die een film maken. 

Mijn doel is jullie de dag laten herbeleven.

 

Mijn werkwijze is zoveel als mogelijk onopvallend te blijven. Ik zal zeker jullie dag niet gaan regisseren. In principe hoor en zie je mij niet veel, tenzij jullie dat heel graag willen uiteraard!

 

Mocht ik financieel binnen het plaatje passen en jullie hebben interesse in mij als videograaf, dan gaan we afspreken voor een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreek ik jullie hele dag en kijk samen met jullie naar het schema hoeveel uur ik op jullie bruiloft zal filmen.

 

We bespreken alle mogelijkheden die er zijn en vooral bespreken we jullie wensen. Wat voor type muziek (of laat je het helemaal aan mij over), wat willen jullie wel en niet terug zien in de film, wat voor film of films willen jullie (kijk hiervoor even bij filmtypen) etc. etc.

 

Dan is de dag dat jullie gaan trouwen aangebroken! De bruid zit nog in de make-up stoel, ik zeg iedereen even gedag en ga mijn spullen klaarzetten. Na 5 minuten begin ik met filmen. Mooie close up shots, details en uiteraard moeten de beste vriendinnen die aanwezig zijn ook op de film! 

Ik zeg weer even gedag en ga naar de bruidegom! Het aankleden staat erop, nog even een toast met zijn beste vrienden en de dag kan beginnen! 

 

Dit is hoe elke bruiloft ongeveer begint, hierna zijn de variaties eindeloos. Daarom een kennismakingsgesprek, elk detail dat jullie belangrijk vinden wordt vastgelegd. Ik wil weten wat voor stel jullie zijn, ik wil weten wat voor dag ik ga vastleggen. Hoe meer ik weet, hoe mooier jullie film gaat worden.

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier