top of page

JULLIE BRUILOFT!

JULLIE GASTEN, JULLIE JA-WOORD EN JULLIE VERHAAL

Jullie bruiloft vastgelegd op film, dat is wat jullie willen. Een fantastische herinnering aan een dag waarbij alles zo snel gaat en er zo veel gebeurd. 

 

Met film worden jullie weer helemaal terug gebracht naar jullie mooie dag. Je ziet bewegend beeld, maar hoort ook geluiden en stemmen die jullie de sfeer weer helemaal laat herbeleven.

 

Herbeleven is wat centraal staat in mijn films, het moet een film zijn die je terug brengt naar de dag, maar dan cinematisch.

 

Iedere bruiloft is, logischerwijs, uniek. Elke trouwfilm is daarom anders. Via een standaard sjabloon of format werken is niet hoe ik een bruiloft benader. Het is juist belangrijk om jullie verhaal te vertellen en jullie speciale gasten naar voren te laten komen in de film. 

 

Omdat ik al zeer veel bruiloften heb mogen vastleggen kan ik putten uit een ontzettend goed onderbuik gevoel, daardoor heb ik soms al vermoedens dat een bepaald familie lid wel eens een traantje zou kunnen wegpinken. Hierdoor zie je veel emotie en geliefden van het bruidspaar terug in de film. Het is niet een verhaal van alleen het bruidspaar, maar ook van al jullie gasten.

 

Daarom: jullie bruiloft, jullie gasten, jullie ja-woord en dus jullie eigen, unieke verhaal.

TROUWFILMS

De mooiste film is uiteraard de WEDDINGCLIP, de film die standaard bij elk pakket zit. Bekijk de voorbeelden hieronder of klik op ‘meer films’ voor alle trouwfilms.

Roelof en Lisanne
Video afspelen