top of page

PORTFOLIO TROUWFILMS

Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een filmpje bij dat jullie aanspreekt! 

WARE LIEFDE! 

Deze film is zo mooi geworden. De locatie, het stel en hoe ze de dag hadden gepland hebben deze dag zo mooi gemaakt. Vanaf het opmaken tot en met het feest zijn we op Buitenplaats Sparrendaal gebleven. Champagne in de ochtend, een waanzinnige first look, een mooie ceremonie, een feest wat helemaal los ging en een einde met sterretjes! Kijk zelf, hij is echt TOF!

Branko en Lisette CLIP
Video afspelen

EEN VAN DE MOOISTE...

Tuurlijk het was prachtig weer, de locatie was een prachtig kasteel in Vught; namelijk  Kasteel Maurick. Maar dit stel, de liefde en verliefdheid spatte er nog steeds vanaf. Heel de dag waren ze ook niet bij elkaar weg te slaan. Dit prachtige stel is nog steeds oprecht verliefd op elkaar en juist dat maakt deze film zo ontzettend mooi.