Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een filmpje bij dat jullie aanspreekt! 

PORTFOLIO TROUWFILMS

TWEE CULTUREN, TWEE LANDEN EEN WAANZINNIGE DAG

Onlangs mocht ik de bruiloft van Paul en Ariane vastleggen. Hij een oer Nederlandse man, zij Braziliaans. Het was echt een waanzinnige bruiloft, een beetje Amerikaanse stijl. Veel bloemen, veel gillende vrouwen, veel dans en gewoon enorm veel gezelligheid en liefde!
Bekijk hun weddingclip hieronder.

EMOTIONAL ROLLERCOASTER

Misschien wel een van de meest heftige en mooiste bruiloften die ik heb mogen vastleggen. De locatie was prachtig, er was zoveel liefde tussen Rodney en Gisella en hun lieve zoontje. De ceremonie was prachtig, er was emotie, een traan en een lach. Kortom alles was gewoon perfect!

MOOIER DAN MOOI

Jasper en Corine hebben een ontzettend mooie bruiloft gegeven in Parkhotel Hugo de Vries. Ze hadden de locatie prachtig gestyled. De styling samen met hun ontzettend mooie chemie zorgde dat dit een prachtige bruiloft is geworden.

WAANZINNIG

Ondank de Corona maatregelen hebben Pascal en Chantal echt een waanzinnige bruiloft kunnen en mogen geven. Een toffe mooie locatie, een super mooie ceremonie, en een festival feest als afsluiting.
Heerlijk als je ook de liefde en chemie voelt tussen bruid en bruidegom, echt een heerlijk stel om voor te mogen werken!

WAUW WAUW & WAUW

De Liefde tussen deze twee spatte er vanaf op deze dag. Een super lief stel dat, ondanks de corona regels, gewoon een hele bruiloft heeft gegeven bij een landhuis midden in het bos. Aan deze dag is een planning aan vooraf gegaan ongekend. Een lunch met prachtig gedekte tafels, een relaxte borrel, een diner met waanzinnige styling, een fotoshoot op de heide met zonsondergang en epische rentree met Landrover op het feest.

LIEFDE, LIEFDE EN LIEFDE

Dit stel ging trouwen op een van de meest romantische locaties die er is: Domaine d'Heerstaayen. De chemie tussen dit stel en hun kleine jongens was een eer om vast te leggen. Dit was zo mooi om te zien.

ANDERS, MAAR ZO TOF!

De meeste bruiloften zijn heel romantisch en willen dat ook in de film terug zien. Romantische muziek en romantische beelden. Zo ging dat bij AJ en Bo Jane net even niet. Kijk zelf maar hoe anders deze film is dan de andere. Maar o wat past het goed bij dit bruidspaar en hun dag.

WAT EEN KATHEDRAAL EN WAT EEN TOF FEEST

Niet lang geleden heb ik de bruiloft van Annick en Rob in het Limburgse Thorn mogen vastleggen. Ik wist niet dat daar een van de allermooiste kerken van Nederland staat. Daarna een mooie fotoshoot in het Limburgse landschap en een waanzinnig tof feest in de open lucht. Een super leuk stel, mooie locaties; dan hoef je als videograaf niet veel meer te doen...

FRIES

Of ik ook bruiloften ver buiten Rotterdam doe? JAZEKER! Helemaal afgereisd naar Friesland voor een ontzettend mooie bruiloft tussen deze twee ontzettend lieve, maar echt nuchtere friezen. Verstaan doen we het wat minder in deze film, maar je voelt wel de liefde tussen het paar en hun gasten. Ook de kerkdienst was prachtig in deze kerk met een glazen dak. Check it out!

WAT EEN LOCATIE

Tijdens de zware lockdown tijdens corona besloten Maria en Marco toch te trouwen. Ze hadden echt een waanzinnige locatie gehuurd voor de fotoshoot. Geef een videograaf een setting als deze en dan krijg je zulke toffe beelden. Check het hieronder!