top of page

PORTFOLIO TROUWFILMS

Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een film bij die jullie aanspreekt! 

ITALIAN STYLE!

Jeffrey en Lisa wilden een Italiaanse bruiloft geven op Kasteel Dussen. Bij een Italiaanse bruiloft denkt iedereen natuurlijk aan goed weer. Helaas hadden zij echt de hele dag alleen maar regen, desondanks was dit zo'n mooie bruiloft: een fantastisch stel, prachtige geloften en een hele toffe locatie! Super vet!

Jeffrey en Lisa
Video afspelen

WARE LIEFDE! 

Deze film is zo mooi geworden. De locatie, het stel en hoe ze de dag hadden gepland hebben deze dag zo mooi gemaakt. Vanaf het opmaken tot en met het feest zijn we op Buitenplaats Sparrendaal gebleven. Champagne in de ochtend, een waanzinnige first look, een mooie ceremonie, een feest wat helemaal los ging en een einde met sterretjes! Kijk zelf, hij is echt TOF!