Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een filmpje bij dat jullie aanspreekt! 

PORTFOLIO TROUWFILMS

TWEE CULTUREN, TWEE LANDEN EEN WAANZINNIGE DAG

Onlangs mocht ik de bruiloft van Paul en Ariane vastleggen. Hij een oer Nederlandse man, zij Braziliaans. Het was echt een waanzinnige bruiloft, een beetje Amerikaanse stijl. Veel bloemen, veel gillende vrouwen, veel dans en gewoon enorm veel gezelligheid en liefde!
Bekijk hun weddingclip hieronder.

Ariane en Paul

Ariane en Paul

Video afspelen

EMOTIONAL ROLLERCOASTER

Misschien wel een van de meest heftige en mooiste bruiloften die ik heb mogen vastleggen. De locatie was prachtig, er was zoveel liefde tussen Rodney en Gisella en hun lieve zoontje. De ceremonie was prachtig, er was emotie, een traan en een lach. Kortom alles was gewoon perfect!