Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een filmpje bij dat jullie aanspreekt! 

PORTFOLIO TROUWFILMS

TWEE CULTUREN, TWEE LANDEN EEN WAANZINNIGE DAG

Onlangs mocht ik de bruiloft van Paul en Ariane vastleggen. Hij een oer Nederlandse man, zij Braziliaans. Het was echt een waanzinnige bruiloft, een beetje Amerikaanse stijl. Veel bloemen, veel gillende vrouwen, veel dans en gewoon enorm veel gezelligheid en liefde!
Bekijk hun weddingclip hieronder.

Ariane en Paul

Ariane en Paul

Video afspelen

EMOTIONAL ROLLERCOASTER

Misschien wel een van de meest heftige en mooiste bruiloften die ik heb mogen vastleggen. De locatie was prachtig, er was zoveel liefde tussen Rodney en Gisella en hun lieve zoontje. De ceremonie was prachtig, er was emotie, een traan en een lach. Kortom alles was gewoon perfect!

Rodney en Gisella CLIP

Rodney en Gisella CLIP

Video afspelen

MOOIER DAN MOOI

Jasper en Corine hebben een ontzettend mooie bruiloft gegeven in Parkhotel Hugo de Vries. Ze hadden de locatie prachtig gestyled. De styling samen met hun ontzettend mooie chemie zorgde dat dit een prachtige bruiloft is geworden.

Jasper & Corine

Jasper & Corine

Video afspelen

WAANZINNIG

Ondank de Corona maatregelen hebben Pascal en Chantal echt een waanzinnige bruiloft kunnen en mogen geven. Een toffe mooie locatie, een super mooie ceremonie, en een festival feest als afsluiting.
Heerlijk als je ook de liefde en chemie voelt tussen bruid en bruidegom, echt een heerlijk stel om voor te mogen werken!

Pascal & Chantal

Pascal & Chantal

Video afspelen

WAUW WAUW & WAUW

De Liefde tussen deze twee spatte er vanaf op deze dag. Een super lief stel dat, ondanks de corona regels, gewoon een hele bruiloft heeft gegeven bij een landhuis midden in het bos. Aan deze dag is een planning aan vooraf gegaan ongekend. Een lunch met prachtig gedekte tafels, een relaxte borrel, een diner met waanzinnige styling, een fotoshoot op de heide met zonsondergang en epische rentree met Landrover op het feest.