top of page

P R I J Z E N

KIES JULLIE PAKKET

Ik heb 5 pakketten die jullie kunnen boeken. Maar elke bruiloft is maatwerk, sluit een pakket niet helemaal bij jullie wensen aan? Dat is geen enkel probleem. Een uurtje meer, een uurtje minder of een andere film lengte? Stuur me een mail of vul het contactformulier in, dan maken we samen jullie pakket op maat. Een pakket wat past binnen jullie budget en gebaseerd op jullie wensen.

Deze prijzen zijn geldig tot en met eind 2025

ONDERAAN DE PAGINA STAAN DE EXTRA OPTIES

Bruid Jurk Brug Drone

Pakket 1
(alleen op ma,di & wo)

4 UUR AANWEZIG

CINEMATISCHE FILM 3-4 MINUTEN 

DRONE OPNAMEN

4K BEELDKWALITEIT

DIGITAAL KENNISMAKINGSGESPREK

OF GESPREK IN ROTTERDAM

10 KM GEEN REISKOSTEN (daarna 0,55 km)

OPLEVERING DIGITAAL

1395- EURO

GEEN KOSTEN ACHTERAF

Bruid Jurk Video Film

Pakket 2
JULLIE TROUWDAG

8 UUR AANWEZIG

CINEMATISCHE FILM 5-7 MINUTEN 

DRONE OPNAMEN

4K BEELDKWALITEIT

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

REISKOSTEN INBEGREPEN

OPLEVERING DIGITAAL

1895- EURO

GEEN KOSTEN ACHTERAF

Bruid Bruidegom Strand Drone beach

Pakket 3
JULLIE VOLLE TROUWDAG

10 UUR AANWEZIG

CINEMATISCHE FILM 6-7 MINUTEN 

DRONE OPNAMEN

4K BEELDKWALITEIT

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

REISKOSTEN INBEGREPEN

OPLEVERING DIGITAAL

2195- EURO

GEEN KOSTEN ACHTERAF

Bruid bruiloft videograaf entree

Pakket 4
JULLIE HELE VOLLE TROUWDAG

12 UUR AANWEZIG

CINEMATISCHE FILM 6-8 MINUTEN 

DRONE OPNAMEN

4K BEELDKWALITEIT

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

REISKOSTEN INBEGREPEN

OPLEVERING DIGITAAL

2495- EURO

GEEN KOSTEN ACHTERAF

Bruiloft video vuurwerk

Pakket 5
UNLIMITED

HELE DAG AANWEZIG

CINEMATISCHE FILM 8-10 MINUTEN 

DRONE OPNAMEN

4K BEELDKWALITEIT

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

REISKOSTEN INBEGREPEN

GRATIS SAME-DAY-EDIT 

2895- EURO

GEEN KOSTEN ACHTERAF

EXTRA OPTIES

CEREMONIEFILM

395,- EURO

De ceremonie, het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven, dat willen jullie herbeleven. Dat is waar deze film om draait, het herbeleven van jullie ceremonie.

Dit wordt gefilmd met verschillende camera’s: één overzichtscamera op een vast punt, één camera die jullie reactie/emoties mooi vastlegt. Omdat er vanuit meerdere camera standpunten gefilmd wordt is de weddingfilm dynamischer. Ik kan in de weddingfilm namelijk continu schakelen tussen de belangrijkste en mooiste beelden. De audio wordt opgenomen met een klein microfoontje op de das, hierdoor is ook de audio kraakhelder.

DOCU EDIT

895,- EURO

Herbeleven staat bij jullie centraal. Deze film laat jullie in 30-45 minuten de hele opnieuw beleven. De ceremonie komt hier uitgebreid in terug, maar ook veel meer andere beelden van tijdens het opmaken, borrelen, diner en van de speeches. Geven jullie een groot feest? Dan kunnen jullie de hele openingsdans terug zien en veel meer leuke momenten van jullie feest. Wat zo tof is aan deze film is de originele audio. Onder veel beelden komt gewoon de originele audio terug, zo tof om weer mee terug te worden gezogen in de sfeer van jullie bruiloft.

SAME DAY EDIT

295,- EURO

Dit is een van de leukste films om bij te boeken.  Na het diner, voor de openingsdans, wordt op groot scherm al een film (2-3 minuten) afgespeeld met een overzicht van alle mooie momenten van jullie dag. Heel leuk om te laten zien aan de avondgasten en de volgende dag hebben jullie direct iets om op te delen met kennissen en vrienden! Voor voorbeelden klik hier.      

TEASER

 V.A. 225,- EURO

Veel stellen boeken een teaser naast hun normale film. Deze wordt namelijk binnen 3 werkdagen na jullie bruiloft opgeleverd. Dit betekent dat jullie je vrienden/familie/collega's en kennissen al binnen 3 werkdagen een filmpje van  de bruiloft kunt laten zien.

Jullie kunnen kiezen uit een filmpje van ca. 1 minuut, of 2 minuten. Kijk voor diverse teasers hier.

SPEECHFILM

 95,- EURO per speech

Vaak worden er op een bruiloft speeches gegeven door jullie dierbaren: jullie ouders, broers, zussen of die beste vriend of vriendin.

Hoe leuk is het als je deze speech later nog helemaal kan terugkijken.

De speech wordt opgenomen met een extra camera op statief en jullie reactie film ik met de camera’s waarmee ik rondloop.

De audio neem ik op door degene die de speech geeft een dasspeld microfoontje op te doen, op die manier wordt de audio kraakhelder opgenomen.

Extra Videograaf

OP AANVRAAG

Willen jullie dat de film nog veel mooier wordt dan deze al is, dat kan! Boek Robin, mijn tweede videograaf bij en dan komen wij samen jullie bruiloft filmen.

Heeft dat echt voordelen twee videografen? Ja, als ze beiden echt professioneel zijn werkt het heel erg fijn.

Het is namelijk belangrijk dat wij op elkaar zijn ingespeeld, maar ook dat wij weten buiten elkaars beeld en buiten het beeld van de fotografen te blijven. 


De beelden worden meer divers. Hetzelfde moment gefilmd met een close up, maar ook met een breed shot. Veel meer perspectief op jullie dag, een veel dynamischer beeld en dus een mooiere film. De prijs hangt af van het aantal uur, meestal bespreek ik de kosten van een extra videograaf tijdens het kennismakingsgesprek.

bottom of page