Dit zijn de meest bijzondere films in het portfolio van David de Rijcke Videografie.  Stuk voor stuk bijzondere verhalen, bijzondere personen en gezelschappen, gefilmd op de mooiste locaties. Elke bruiloft heeft zijn eigen sfeer, daarom is elke film ook anders. De film wordt namelijk helemaal aangepast op de look en feel van jullie bruiloft. Uiteraard hebben jullie hier inspraak op.

Het is een divers portfolio met verschillende typen bruiloften, ongetwijfeld zit er een filmpje bij dat jullie aanspreekt! 

PORTFOLIO TROUWFILMS

TWEE CULTUREN, TWEE LANDEN EEN WAANZINNIGE DAG

Onlangs mocht ik de bruiloft van Paul en Ariane vastleggen. Hij een oer Nederlandse man, zij Braziliaans. Het was echt een waanzinnige bruiloft, een beetje Amerikaanse stijl. Veel bloemen, veel gillende vrouwen, veel dans en gewoon enorm veel gezelligheid en liefde!
Bekijk de teaser hieronder

WAT EEN KATHEDRAAL EN WAT EEN TOF FEEST

Niet lang geleden heb ik de bruiloft van Annick en Rob in het Limburgse Thorn mogen vastleggen. Ik wist niet dat daar een van de allermooiste kerken van Nederland staat. Daarna een mooie fotoshoot in het Limburgse landschap en een waanzinnig tof feest in de open lucht. Een super leuk stel, mooie locaties; dan hoef je als videograaf niet veel meer te doen...

EMOTIONAL ROLLERCOASTER

Misschien wel een van de meest heftige en mooiste bruiloften die ik heb mogen vastleggen. De locatie was prachtig, er was zoveel liefde tussen Rodney en Gisella en hun lieve zoontje. De ceremonie was prachtig, er was emotie, een traan en een lach. Kortom alles was gewoon perfect!

TUSSEN DE HOP

Onlangs heb ik de bruiloft mogen filmen van Teddy en Paul. Een super stoere locatie: een kleine brouwerij! Ze zijn letterlijk getrouwd tussen de hop ranken, wat een schitterend decor voor de ceremonie!
Bekijk hun teaser hieronder

TROUWEN EN CORONA

Veel stellen hebben wegens de beperkende maatregelen hun trouwdag uitgesteld naar volgend jaar. Janneke en Wim Jan echter niet, zij waren vastbesloten hun dag te laten doorgaan.  Maar alsnog is dit een ontzettend mooie bruiloft geworden. 

LIEFDE LIEFDE & LIEFDE

Misschien is dit wel de mooiste bruiloft die ik meegemaakt heb. De liefde die dit stel voor elkaar hadden en voor hun kindertjes kon iedereen voelen. Het was een dag met alles er op en eraan: schitterende locatie, een rondvaart in sloepen door historisch Haarlem, een waanzinnig feest. Kortom een prachtige dag op het Oude Slot Heemstede. 

CHRISTELIJKE BRUILOFT

Bert Jan en Lize, trouwden tijdens corona. Maar wat was deze dag goed geregeld! Ze hadden een uitstekende weddingplanner ingehuurd, een mooie kerkdienst en een luxe bbq. Tof was ook de fotoshoot in het bos, waar ze ook de geloften naar elkaar toe uitspraken, heel erg mooi!

WAT EEN LOCATIE

Tijdens de zware lockdown tijdens corona besloten Maria en Marco toch te trouwen. Ze hadden echt een waanzinnige locatie gehuurd voor de fotoshoot. Geef een videograaf een setting als deze en dan krijg je zulke toffe beelden. Check het hieronder!

LAST MINUTE EN ZO TOF

Dag voor de bruiloft: Goedendag u spreekt met George, kunt u morgen een bruiloft komen filmen? Nu wordt er af en toe wel een maand van te voren geboekt, maar een dag van te voren is nog nooit voorgekomen. Wat bleek? Het bruidspaar kwam er de dag van te voren achter dat je een bruiloft ook op film vast kunt laten leggen. Het resultaat: een hele spontane ontmoeting en een geweldige dag op Kasteel Heeswijk.