GRATIS PHOTOBOOTH (t.w.v. 395,-) voor jullie gasten.

Of GRATIS   L O V E   LETTERS (t.w.v. 150,-)op jullie dag!

EN

GRATIS WEDDINGFILM (t.w.v. 295,- euro), in deze film is de gehele ceremonie onafgebroken verwerkt, evenals de 

speeches van jullie gasten. Jullie kunnen dus een groot  

gedeelte van jullie dag herbeleven!

David De Rijcke Videografie is ook terug te vinden op The Perfect Wedding.

Het grootste online informatiepunt voor bruidsparen. Bekijk hier de ervaringen van bruidsparen, fotomateriaal en uiteraard video's.

Met alleen een videograaf heb je natuurlijk nog niet jullie hele bruiloft geregeld. Er moet immers ook wat te filmen zijn. Omdat we jullie graag op weg helpen met het organiseren van die bijzondere dag hebben wij enkele samenwerkingen. Eentje daarvan is die met Allround DJ Service. Zij waren de gangmaker op trouwfeesten waar ik heb gefilmd.

Van Allround DJ Service kunnen jullie verwachten dat ze jullie wensen draaien, de voetjes van de vloer krijgen en een geweldige lichtshow meenemen. DJ’s die niet constant door de microfoon staan te praten, maar die wel genoeg van zich laten horen om er een swingend feest van te maken. Liedjes worden leuk aan elkaar gemixt en vooraf krijgen jullie via een verzoekjesportal en telefonisch contact de mogelijkheid om al jullie wensen tot in de puntjes te bespreken.

Onze samenwerking met Allround DJ Service heeft daarbij voordelen voor jullie.BOEKEN JULLIE ONS SAMEN DAN KRIJGEN JULLIE: