HET IS JULLIE BRUILOFT.

JULLIE BEPALEN DE FILM.

Als ik een bruiloft film eindig ik meestal met drie tot vier uur aan filmmateriaal. Dat is erg lang en zo'n lange trouwfilm kijk je niet zo snel terug. Daarom monteer ik de beelden tot een video die gemakkelijk terug te kijken is. De vraag is wat willen jullie later herbeleven? Zijn de highlights van de dag genoeg voor jullie? Of willen willen jullie een extra film?

DE CINEMATISCHE TROUWCLIP

Jullie hele dag samengevat in 5-7 minuten. Elk dagelement komt terug in de film: het opmaken, de beelden van de fotoshoot, emotionele momenten van jullie, lachende vrienden, een traantje van een van de ouders, de toast, jullie diner, openingsdans en misschien wel een stukje van het feest. 

Deze film duurt 5-7 minuten met alle highlights van jullie dag. Een perfecte filmlengte om aan iedereen te laten zien die jullie kennen en om lekker vaak zelf te kijken uiteraard.

DE DOCU EDIT

Herbeleven staat bij jullie centraal. Deze film laat jullie in 30-45 minuten de hele opnieuw beleven. De ceremonie komt hier uitgebreid in terug, maar ook veel meer andere beelden van tijdens het opmaken, borrelen, diner en van de speeches. Geven jullie een groot feest? Dan kunnen jullie de hele openingsdans terug zien en veel meer leuke momenten van jullie feest. Wat zo tof is aan deze film is de originele audio. Onder veel beelden komt gewoon de originele audio terug, zo tof om weer mee terug te worden gezogen in de sfeer van jullie bruiloft.

DE WEDDINGFILM

Herbeleven is het belangrijkste voor jullie. De ceremonie, het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven, dat willen jullie herbeleven. Dat is waar deze film om draait, het herbeleven van jullie ceremonie.

Dit wordt gefilmd met verschillende camera’s: één overzichtscamera op een vast punt, één camera die jullie reactie/emoties mooi vastlegt  en daarnaast loop ik zelf ook nog rond met een gestabiliseerde camera.  Omdat er vanuit meerdere camera standpunten gefilmd wordt is de weddingfilm dynamischer. Ik kan in de weddingfilm namelijk continu schakelen tussen de belangrijkste en mooiste beelden. De audio wordt opgenomen met een klein microfoontje op de das, hierdoor is ook de audio kraakhelder.

SAME DAY EDIT

Dit is een van de leukste films om bij te boeken.  Na het diner, voor de openingsdans, wordt op groot scherm al een film (2-3 minuten) afgespeeld met een overzicht van alle mooie momenten van jullie dag. Heel leuk om te laten zien aan de avondgasten en de volgende dag hebben jullie direct iets om op te delen met kennissen en vrienden! Voor voorbeelden klik hier.      

TEASER

Veel stellen boeken een teaser naast hun normale film. Deze wordt namelijk binnen 3 werkdagen na jullie bruiloft opgeleverd. Dit betekent dat jullie je vrienden/familie/collega's en kennissen al binnen 3 werkdagen een filmpje van  de bruiloft kunt laten zien.

Jullie kunnen kiezen uit een filmpje van ca. 1 minuut, of 2 minuten. Kijk voor diverse teasers hier.

LOVE SHOOT

Jullie kiezen ervoor om van te voren al een super, leuke love shoot te doen, geen zenuwen, geen tijdsdruk, het is namelijk nog niet jullie trouwdag! Deze shoot doen we op een rustige dag, geen stress en daarom kunnen we de allermooiste locatie uitzoeken en kunnen we er zelfs een aardig stukje voor rijden!