B E D R I J F S F I L M S

Bedrijf- of product video's zijn de opdrachten waar een videograaf zijn ultieme creativiteit kan benutten.
Samen met u gaan we het verhaal van het bedrijf of product vertellen door middel van beeld en geluid.
Uiteindelijk bent u de beslissende factor op welke manier u het bedrijf of product gefilmd en bewerkt wil hebben. Mijn taak is het afleveren van een dynamisch en aansprekende film of clip!

 

Heeft u interesse in onze diensten voor uw bedrijf? Mail dan naar info@davidderijckevideografie.com of bel ons op 0639461970

Ik ben KVK en BTW geregistreerd, dus uiteraard krijgt u een nette offerte en factuur.

SAPPH | stop dreaming be REAL!

De vrouwen die je ziet op de foto, is het team achter Sapph Lingerie. Door zelf model te staan in de swimwear shoot van onze campagne, laten we zien dat vrouwen mooi zijn zoals ze zijn. Dat het zonde is om continu te verlangen naar een ander lichaam of andere looks, al dan niet gepusht door de wereld om ons heen. Mooier haar, grotere borsten, rondere billen, slankere benen, bredere schouders. Laat het los! Wees trots op wie je bent en hoe je eruit ziet. STOP DREAMING BE REAL!

www.sapph.com

NRDholland

Voor NRDholland mocht ik een toffe bedrijfspromo maken. NRDholland is een internationaal transportbedrijf wat zich vooral richt op de kleine consument. Het resultaat is echt heel erg tof, zeker gezien de korte tijd die voorhanden was om materiaal te schieten.

www.nrdholland.nl

STADSHAVEN BROUWERIJ ROTTERDAM

Deze hotspot in de Rotterdamse haven is na een lange bouw en installatie periode begonnen met het brouwen van craft bier. Deze enorme brouwerij is gelijk ook een van de allergrootste craft bier brouwerijen van ons land.
De pers dag was het startmoment waarbij alle aanwezige pers getuige was van de start van het brouwproces.
Uiteraard waren wij er weer bij om een toffe korte promotiefilm te maken van deze dag. 

www.stadshavenbrouwerij.nl

Museum R.T.M. Ouddorp 

Een hele dag met een hoop vrijwilligers hun werkzaamheden gefilmd bij het prachtige museum in Ouddorp. Al het materiaal van de vroegere RTM wordt hier super netjes onderhouden. Ik mocht een film maken die gebruikt gaat worden om meer vrijwilligers aan te trekken. Om dit te bereiken moesten er zo veel mogelijk facetten van het veelzijdige werk terug komen in de film. Uiteraard wordt er ook met al het materiaal gereden dus dat levert prachtige beelden op.

https://www.rtm-ouddorp.nl

RIJSCHOOL DE VERKENNER

Sem, de eigenaar en oprichter van rijschool de verkenner vroeg mij een toffe en stoere promotiefilm voor zijn rijschool te maken. Het moest heel anders worden dan de films van andere rijscholen, dus een onderscheidende film. We hebben dus echt gekozen voor een stoere benadering die jongere mensen aanspreekt wanneer zij deze film zien via Instagram, Facebook etc.
Sem en ik zijn in ieder geval super blij met het resultaat. 

www.rijschooldeverkenner.nl

STADSHAVEN BROUWERIJ ROTTERDAM

Voor de nieuwste vestiging van De Bierfabriek in aanbouw werd ik benaderd een film te maken van het bijzondere afleveringsproces. Enorme brouwketels, brouwhuizen en enorme vaten van duizenden liters. Dit enorme aflever in installatieproject heb ik vastgelegd met onder andere speciale time-lapse camera's. Super tof project om vast te leggen!

www.stadshavenbrouwerij.nl

SEN LOGISTICS

Op tweede pinksterdag werd er een personeels barbecue gehouden bij SEN Logistics. Ofwel een groot gedeelte van de vrachtwagens rijdt dus niet en staat stil. Aangezien de chauffeurs altijd onderweg zijn en er dus nooit een grote hoeveelheid vrachtwagens aanwezig zijn was dit de uitgelezen kans voor een bedrijfsfilm.

Elf vrachtwagens met chauffeur kreeg ik voor anderhalf uur mee. Het was dus flink aanpoten om alle shots in anderhalf uur te maken. Kijk hieronder naar het filmpje voor het resultaat.

www.senlogistics.nl

RDK BOOMVERZORGING

Een tijdje geleden werd ik opgebeld door Robert de Koning van  RDK boomverzorging of ik een mooi project van hem wilde komen filmen. Twee ontzettend grote populieren, gesitueerd op een dijk langs de IJssel, moesten met een verrijker worden verwijderd. benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? kijk dan het filmpje hieronder.

www.rdkboomverzorging.nl

BIERFABRIEK ROTTERDAM

November 2020 een klein update mogen maken voor de Stadshaven Brouwerij Rotterdam om te delen op onder andere social media.

www.stadshavenbrouwerij.nl

ALLROUND DJ SERVICES

Voor Allround DJ Services een promotiefilm gemaakt, man wat kunnen die gasten draaien!
Wil je zeker weten dat jullie feest helemaal los gaat, boek dan deze gasten voor een waanzinnige avond!
Onlangs is David de Rijcke Videografie ook een samenwerking met Allround DJ Service aangegaan. Klik hier om te kijken welke kortingen jullie krijgen als je ons samen boekt!

LIGTHART ONDERHOUDSGROEP

Een project mogen filmen voor de Ligthart Onderhoudsgroep. 3 grote appertementencomplexen werden door een groot team aan schilders en timmermannen aan de buitenkant gerenoveerd.

www.ligthartschilders.nl